Χαμός με Πετράκο-Καινούργιου για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού (VIDEO)

Χαμός με Πετράκο-Καινούργιου για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος και είχε μια ήπια συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου… αρχικά. Καθώς, προς το τέλος διαφώνησαν έντονα σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, του είπε πως ξαφνιάστηκε που δέχτηκε την πρόσκλησή τους καθώς την προηγούμενη εβδομάδα, είχε ξεσπάσει εναντίον του και είχε πει πως δεν τον θέλει καλεσμένο.


«Κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που κακώς συνδέθηκαν. Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας.

Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται» είπε.

“Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να…” – Νέο ξέσπασμα από τον Πετράκο

Δεν πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη καθώς συμπίπτει με την ημέρα εθνικού πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα για τον ξαφνικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Η απόφαση λοιπόν αυτή στάθηκε αφορμή για τον Γρηγόρη Πετράκο να προχωρήσει σε ένα νέο ξέσπασμα, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει» έγραψε ο τραγουδιστής.

Πηγή: nassosblog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X