Με δυάδα που αγγίζει το 5.00

Με δυάδα που αγγίζει το 5.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Μάλμε – Τσέλσι (19:45): Στους 9 βαθμούς η Γιουβέντους, στους 6 η Τσέλσι, στους 3 η Ζενίτ, στο 0 η Μάλμε. Έχει έτσι η κατάσταση στον 8ο όμιλο. Καλό είναι να έχετε μία εικόνα για το στοίχημα. Εμείς, πάντως, έχουμε καταλήξει. Πάμε να δούμε τι έχουμε για προγνωστικά στοιχήματος. Θυμίζουμε, πριν δύο εβδομάδες η Τσέλσι πήρε άνετη νίκη στο Stamford Bridge με 4-0.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό στο πρώτο μεταξύ τους ματς, αλλά σίγουρα περιμέναμε τη Μάλμε λίγο πιο δραστήρια και λίγο πιο ανταγωνιστική. Αντίθετα, δεν έκανε ούτε ευκαιρία στο ματς και δικαίως ηττήθηκε με 4-0. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-2 εκτός της Σίριους το Σάββατο και παραμένει στην κορυφή, λίγες αγωνιστικές (4) από το φινάλε του πρωταθλήματος. Μόνο με θαύμα θα διεκδικήσει έστω την 3η θέση. Βλέπετε, δέχτηκε 4 γκολ και από τη Ζενίτ. Αν βάλετε και τα 3 από τη Γιουβέντους, συν το ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει, πάμε στο 0-11! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτό το επίπεδο, αλλά γενικότερα είναι ομάδα που παίζει επιθετικά.

Η Τσέλσι προέρχεται από το επιβλητικό 3-0 επί της Νιούκαστλ και πλέον είναι στο +3 από τη Λίβερπουλ (2-2 με Μπράιτον!) και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-2 από την Κρίσταλ Πάλας!). Και τα καταφέρνει περίφημα ακόμα και χωρίς επιθετικό, μιας και Λουκάκου και Βέρνερ είναι εκτός. Έχει ευκαιρία να κάνει άλμα πρόκρισης με «διπλό» στη Σουηδία και απλώς θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο. Έχει την ποιότητα να τα καταφέρει.

Champions League, Μάλμε – Τσέλσι (19:45): Είναι σε καλή κατάσταση η Τσέλσι, είτε παίζει ο Λουκάκου (και ο Βέρνερ) είτε όχι. Και περιμένω μία από τα ίδια και στη Σουηδία. Πάμε στοίχημα με το Over 3,5 γκολ στο πολύ καλό 2.25 (Stoiximan). Δεν χωράει αμφιβολία ότι ένα γκολ της Μάλμε θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Γιουβέντους – Ζενίτ (22:00): Την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης έχει η Γιουβέντους. Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πιο πρόσφατο το 1-0 στην Αγία Πετρούπολη, η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στην κορυφή με 9β.. Είναι η μια από τις τέσσερις ομάδες που έχουν το απόλυτο. Από την άλλη, στη Serie A, πάει από το κακό στο χειρότερο. Μετά τις «κολλητές» ήττες από Σασουόλο και Βερόνα με το ίδιο σκορ 2-1, έμεινε στους 15β. και βρίσκεται στο -16(!) από την κορυφή.

Champions League, Γιουβέντους – Ζενίτ (22:00): Η Ζενίτ, από την πλευρά της, ξέρει ότι ρεαλιστικός στόχος είναι να διατηρήσει την 3η θέση και να συνεχίσει στο UEFA Europa League. Έχει 3β. έναντι 6 της Τσέλσι και 0 της Μάλμε, όντας ο τρίτος πόλος σε αυτό το γκρουπ. Στο πρωτάθλημα Ρωσίας, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προελαύνει. Την Παρασκευή (29/10) πήρε το ντέρμπι με τη Ντινάμο Μόσχας με 4-1. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή με 29β. σε 13 αγώνες, όντας στο +5 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Champions League, Γιουβέντους – Ζενίτ (22:00): Από πλευράς απουσιών, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον Ντε Σίλιο (μπακ). Ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή των Ράμσεϊ (χαφ), Κιέζα (εξτρέμ) και Κεν (φορ). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τους Ντάγκλας Σάντος (αρ. μπακ), Οζντόεφ (μέσος), Κουζιάεβ (μέσος), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μάλκομ (μέσος).

Μπορεί στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, η Γιουβέντους να τα έχει κάνει… μαντάρα, αλλά στην Ευρώπη είναι μια… Κυρία! Και θα την στηρίξω, εκτιμώντας πως θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο στοίχημα. Όμως, επειδή η τιμή του «άσσου» κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, θα κάνω έναν συνδυασμό με γκολ. Οι «μπιανκονέρι» έχουν κρατήσει το μηδέν και στα τρία παιχνίδια τους, ενώ και η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης παρουσιάζει αμυντική συνέπεια με δύο γκολ παθητικό. Δεν περιμένω να ανοίξει το ματς, γι’ αυτό και πάμε στοίχημα με «1 και Under 3,5» σε απόδοση 2.22 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X