ΑΕΚ: «Πέταξε» για Βέλγιο η Εθνική με έξι «κιτρινόμαυρους» στην 17άδα!

ΑΕΚ: «Πέταξε» για Βέλγιο η Εθνική με έξι «κιτρινόμαυρους» στην 17άδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έξι παίκτες της ΑΕΚ αναχώρησε σήμερα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τις Βρυξέλλες η αποστολή της Εθνικής Ανδρών όπου την την Τετάρτη (3/11, 21:15, EHF TV) να αντιμετωπίσει στην πόλη Χάσελτ το Βέλγιο στην πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Ζαραβίνας συμπεριέλαβε στην 17άδα τους Μπουκοβίνα, Μυλωνά, Παπαδιονυσίου, Ηλιόπουλο, Τζηράκαι Αραμπατζή ενώ έμεινε εκτός ο Καλόμοιρος.

Η 17αδα για Βέλγιο:

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς, Αραμπατζής, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, ο συνεργάτης του Γιώργος Μαστορογιάννης, η Διευθύντρια του γραφείο Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης.

Μπορεί ο Χρήστος Κεδέρης να μην μπορεί να βοηθήσει την Εθνική, λόγω του τραυματισμού του (ρήξη χιαστών), αλλά ο διεθνής αριστερός εξτρέμ δεν ξεχνάει ούτε την «γαλανόλευκη», ούτε και τους συμπαίκτες του. Έτσι λοιπόν πέρασε από την χθεσινή τελευταία προπόνηση στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ για να ευχηθεί καλή επιτυχία, άλλο ένα δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που διέπει την Εθνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X