Το θράσος είναι απίστευτο - Οι πρωταθλητές στις... καταδύσεις, βγάζουν γλώσσα για την ΑΕΚ!

Το θράσος είναι απίστευτο - Οι πρωταθλητές στις... καταδύσεις, βγάζουν γλώσσα για την ΑΕΚ!

Αλλη μια μέρα που τα κόκκινα ΜΜΕ μιλούν για την ΑΕΚ με θράσος και ψέματα και ο Ενωσίτης τους ξεμπροστιάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κερδίζει, να διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα και αυτό ενοχλεί πολύ, ειδικά τους λιμανίσιους.

Για 2η συνεχόμενη μέρα τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ αφιερώνουν πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ, κάνοντας φυσικά προπαγάνδα, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για να γίνουν πιστευτοί.

Μετά την χθεσινή αβάντα στον Αρη, σημερινό πρωτοσέλιδο απεικονίζει τον Μάνταλο να κάνει βουτιά, έχοντας τίτλο «Βουτάνε και κλέβουν βαθμούς». Με αφορμή το πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο αρχηγός της Ενωσης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και κάποιοι συνεχίζουν να κλείνουν τα… μάτια.

Μιλάμε για απίστευτο θράσος από τους πρωταθλητές της βουτιάς και τις κλεψιάς που τα τελευταία 25 χρόνια έχουν κάνει όργια με ανύπαρκτα πέναλτι σε Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλο, Τζόρτζεβιτς, Φορτούνη κ.α.

Ποιοι; Αυτοί που είχαν τον Αλεξανδρή να παραδέχεται μετά από χρόνια: “Εγώ βούτηξα για το πέναλτι, εσύ γιατί το δίνεις;”. Ποιοι; Αυτοί που όταν ο Γιαννακόπουλος πήγε στην Αγγλία του είπαν να μην πέφτει τόσο εύκολα. Ποιοι; Αυτοί που ο σύγχρονος αρχηγός τους έχει πάρει το προσωνύμιο Πεφτούνης!

Μιλούν κι αυτοί… Απίστευτο!

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X