Πιέλ: Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν επέστρεψε σπίτι του με συνοδεία αστυνομίας

Πιέλ: Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν επέστρεψε σπίτι του με συνοδεία αστυνομίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αστυνομική συνοδεία χρειάστηκε να επιστρέψει σπίτι του ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν Κλόντ Πιέλ μετά την ισοπαλία με την Μετς.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Σεντ Ετιέν που μετά από 12 αγωνιστικές δεν έχει γευτεί ακόμα έστω μία νίκη. Οι στεφανουά βρίσκονται κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας της Ligue 1 και μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μετς, εξαγριωμένοι οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Αντιπροσωπεία των ultras μπλόκαραν την έξοδο και είχαν θερμούς διαλόγους με τον προπονητή Κλόντ Πιέλ, από τον οποίο ζήτησαν να παραιτηθεί.

Μετά από 20λεπτη λεκτική αψιμαχία, η αποστολή κατάφερε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο με ισχυρή αστυνομική προστασία, η οποία συνόδευσε τον 60χρονο Γάλλο τεχνικό και κατά την επιστροφή του στην οικία του.

Το κλίμα είναι τόσο τεταμένο που αν οι στεφανουά δεν κερδίσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κλερμόν, δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις, για τις οποίες έχουν προειδοποιήσει με πανό οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X