Βαρούχας: «Δεν υπάρχει κόκκινη στον Ρότα, κανονικό το πέναλτι στον Μάνταλο»

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει κόκκινη στον Ρότα, κανονικό το πέναλτι στον Μάνταλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αποφάσεις του Διαμαντόπουλου στο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορθώς δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λάζαρος Ρότα στο ΑΕΚ-Άρης (2-1), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε επίσης πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και πως δικαίως αποβλήθηκε ο Σίμος Μήτογλου, αν και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν θα έπρεπε να χρειαστεί τη συνδρομή του VAR για να το υποδείξει.

ΑΕΚ-Άρης (Διαμαντόπουλος): «Οι εμφανίσεις δεν μπορεί να είναι ίδιες. Είναι ντροπή που άφησε να ξεκινήσει το παιχνίδι με αυτές τις φανέλες. Ούτε τα βασικά! Στο 11’ υπάρχει ένα χέρι του παίκτη του Άρη, αλλά είναι το χέρι στήριξης. Ο Ρότα στο 7’ παίρνει κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Καμαρά. Μετά κάνει ένα ακόμη μαρκάρισμα, ο διαιτητής δίνει κόρνερ γιατί νομίζει ότι βρίσκει μπάλα, αλλά είναι φάουλ και όχι κόρνερ.

Και να έχει βρει τον αντίπαλο όμως, δεν είναι κίτρινη. Δεν είναι υποσχόμενη επίθεση. Αν ο τέταρτος έχει πει την κουβέντα που είπε ο Ρότα για να τον βγάλει ο Γιαννίκης προκειμένου να μην αποβληθεί, τότε πρέπει να πάει σπίτι του. Εγώ δεν το πιστεύω ότι είπε κάτι τέτοιο ο Καραντώνης! Στο πέναλτι που κερδίζει ο Μάνταλος, υπάρχει επαφή και είναι παράβαση. Ο παίκτης του Άρη πάει προς τον Μάνταλο, όχι το αντίθετο. Στο 68’ η κόκκινη σωστά δόθηκε στον Μήτογλου, ο Ρούπερτι στο VAR σωστά διόρθωσε τον διαιτητή».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X