Μέσι: «Να αποσυρθώ μετά το Μουντιάλ; Δεν σχεδιάζω τίποτα!»

Μέσι: «Να αποσυρθώ μετά το Μουντιάλ; Δεν σχεδιάζω τίποτα!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μουντιάλ του Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι θα είναι 35 ετών και πολλοί αναρωτιούνται αν αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα του (μολονότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί Δεκέμβριο του 2022 και η σεζόν θα συνεχιστεί).

«Όχι, δεν σχεδιάζω τίποτα. Μετά από ό,τι έγινε το καλοκαίρι, ζω μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή μετά από αυτό. Δεν το σκέφτομαι. Ό,τι είναι να γίνει τότε, θα γίνει», ανέφερε ο Αργεντινός σταρ που δεν περίμενε ποτέ ότι θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο λείπει από τη συλλογή του. «Είμαι αισιόδοξος. Κατακτήσαμε το Κόπα Αμέρικα που το θέλαμε πολύ καιρό και τώρα κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμη μας λείπουν κάποια πράγματα για να είμαστε μέσα στους μεγάλους διεκδικητές του Μουντιάλ. Δεν είμαστε ακόμη, γιατί υπάρχουν καλύτερες ομάδες, αλλά πάμε καλά και το κλίμα στην ομάδα είναι καλό», τόνισε.

Όσο για το αν έχει στο μυαλό του την έβδομη Χρυσή Μπάλα: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι τόσο. Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα ήταν αυτό που καταφέραμε με την εθνική ομάδα. Μετά από τόση προσπάθεια, ήταν ό,τι καλύτερο. Αν έρθει η Χρυσή Μπάλα θα είναι κάτι σπουδαίο, θα είναι τρελό να την κερδίσω για έβδομη φορά. Αν όχι, δεν πειράζει. Έχω ήδη πετύχει έναν από τους μεγάλους στόχους μου».

Ερωτηθείς πώς θέλει να μείνει στην ιστορία, απάντησε: «Δεν ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι πως πάντα ήθελα να κινούμαι με σεβασμό και ταπεινότητα, να παλεύω για τα όνειρα και τους στόχους μου. Πολλές φορές έπεσα και δεν μπόρεσα να τα καταφέρω, αλλά σηκώθηκα και συνέχισα την προσπάθεια. Μου συνέβη πολλές φορές με την Μπαρτσελόνα κι ακόμη περισσότερο με την Αργεντινή, με πολλές οδυνηρές ήττες. Το μήνυμα στα παιδιά μου και όλα τα νέα παιδιά που με έχουν πρότυπο ή με παρακολουθούν, είναι να προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, να παλεύουν και να αποδεικνύουν ότι όλα είναι δυνατά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X