Ετσι πήγαν να «καθαρίσουν» την ΑΕΚ Διαμαντόπουλος και VAR -Ολες οι φάσεις που αδίκησαν κατάφωρα την Ενωση

Ετσι πήγαν να «καθαρίσουν» την ΑΕΚ Διαμαντόπουλος και VAR -Ολες οι φάσεις που αδίκησαν κατάφωρα την Ενωση
Photo Credits: INTIME

Κόντρα στην προπαγάνδα των τελευταίων ωρών, η ΑΕΚ είναι αυτή που αδικήθηκε στο ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μπόλικη ψευτομαγκιά κατέβηκε ο Αρης στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ χθες.

Αυτό φαίνονταν από όλες τις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Ακης Μάντζιος και ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας, Δημήτρης Νιαρχάκος ήταν άκρως προκλητική στον πάγκο τους προκαλώντας συνεχώς τους «κιτρινόμαυρους» και κατάφεραν εν τέλει να εκφοβίσουν τους διαιτητές.

Διαμαντόπουλος και VAR προσπάθησαν να «καθαρίσουν» την ΑΕΚ

Παρότι αρχικά δεν φάνηκε, με την ΑΕΚ να μην επιχειρεί να σηκώσει κουβέντα για τη διαιτησία, όπως κάνει στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις, υπάρχουν φάσεις σε όλο το παιχνίδι που Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και o Ολλανδός Ρούπερτι του VAR έκλεισαν τα μάτια.

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μετά την κεφάλια του Μάνταλου στο ύψος της μικρής περιοχής σε μια φάση διαρκείας, ο Φαμπιάνο ξεκάθαρα κλειδώνει το πόδι του αρχηγού της Ενωσης και δεν τον αφήνει να σηκωθεί. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι.Ετσι πήγαν να «καθαρίσουν» την ΑΕΚ Διαμαντόπουλος και VAR -Ολες οι φάσεις που αδίκησαν κατάφωρα την Ενωση

Στο πρώτο μέρος επίσης, στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος, ο Διαμαντόπουλος «μάσησε» την κίτρινη κάρτα στον Μπράμπετς που έκανε το μαρκάρισμα. Είναι μια φάση που μετά την ντρίμπλα που επιχείρησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ουσιαστικά έβγαινε απέναντι στον Κουέστα. Εκτός του πέναλτι θα έπρεπε να δείξει και κάρτα.

Στα τέλη του πρώτου 45λεπτου, μάλιστα, ο βοηθός έχει υποδείξει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε θέση οφσάιντ στο τετ-α-τετ του με τον Κουέστα, ενώ από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως καλύπτεται.

Ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Μήτογλου

Μετά τις ψευτομαγκιές των ανθρώπων του Αρη στο ημίχρονο, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος φάνηκε πως επηρεάστηκε ξεκάθαρα καθώς τα έκανε… μαντάρα. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Κάποια μαρκαρίσματα τα άφηνε, άλλα παρόμοια τα καταλόγιζε ως φάουλ. Φαινόταν πως ήταν επηρεασμένος και ακόμα μια απόδειξη ήταν η κόκκινη κάρτα στον Σιμο Μήτογλου στο 71′ με τη βοήθεια του… VAR.


Πρόκειται για μια φάση που ο Καμαρά ξεκάθαρα δεν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ καθώς ο Βράνιες είναι ήδη μπροστά του, δίπλα του έχει συμπαίκτη, ενώ δεν είναι καν στον άξονα να οδεύει προς την εστία του Στάνκοιβτς καθώς βρίσκεται στα άκρα και εκτός περιοχής.

Μιλώντας για τον Καμαρά, ο διαιτητής στο τέλος του αγώνα φαίνεται πως του χάρισε την κόκκινη καθώς στον διαπληκτισμό με τον Γιώργο Τζαβέλλα τον έσπρωξε ξεκάθαρα. Ενα χτύπημα παρόμοιο με εκείνο για το οποίο ο Λιβάι Γκαρσία είδε την κόκκινη στη Κρήτη.

Ο Γκρανκάσας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X