ΑΕΚ-Αρης: «Κυνική, έξυπνη και μαγική κίνηση Γιαννίκη»

ΑΕΚ-Αρης: «Κυνική, έξυπνη και μαγική κίνηση Γιαννίκη»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με τα γκολ των Μήτογλου και Μάνταλου προηγείται με 2-0 επί του Αρη και έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Πλέον, η Ενωση καλείται να σιγουρέψει το τρίποντο, να αυξήσει τον δείκτη του σκορ και να προσφέρει θέαμα στους 30.000 και πλέον Ενωσίτες.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Αρης

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει πολλά και πολύ ουσιαστικά πράγματα, είναι μπροστά με 2-0 επί του Αρη στο ημίχρονο και αυτό δείχνει πολλά. Η Ενωση εκτός από τυχερή σε κάποιες φάσεις, είναι κυνική και αρκετά έξυπνη. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει δώσει εντολή για πρέσινγκ ψηλά, όμως η Ενωση προσπαθεί να το κάνει έξυπνα. Δίνει χώρο, αφήνει μπάλες στον Αρη και του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε φάσεις. Ο Αρης είχε φάσεις, ο Μήτογλου έσωσε το 1-0, αλλά ο Μάνταλος με το έξυπνο στημένο του και τον Μήτογλου σε σωστή θέση άνοιξε το σκορ. Εκεί είναι το κλειδί του ματς, για την ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να απειλήσει πολύ και σταθερά τον Κουέστα. Από έξυπνες κινήσεις πάντως ήρθε και η φάση του πέναλτι για το 2-0. Καταλυτικός ο Μάνταλος και στα 2 γκολ, μαζί με τον Μήτογλου. Το ματς δεν έχει τελειώσει και η ΑΕΚ πρέπει να το κλειδώσει και αν μπορεί να διευρύνει το προβάδισμα για να είναι πιο ασφαλής.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για το καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι του πρωταθλήματος για φέτος. Με τρομερό ρυθμό, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, σκληρές μονομαχίες, σπουδαίες ατομικές προσπάθειες και φοβερές φάσεις και για τις δύο ομάδες, από το πρώτο λεπτό με την ευκαιρία του Μάνταλου και χωρίς σταματημό. Θα έπρεπε να είχε κάνει το 2-0 ο Καρίμ στο τετ α τετ του 18ου λεπτού, το έκανε τελικά ο φοβερός σήμερα Μάνταλος με το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 36′. Σωστή η αλλαγή του Ρότα, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή στο επόμενο μαρκάρισμα, θα έβλεπε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το θετικό για την ΑΕΚ, εκτός φυσικά από το ότι προηγείται με 2-0, είναι πως έχει δύο παίκτες με ενέργεια στον πάγκο, δηλαδή τον Αραούχο και τον Λιβάι, για να συνεχίσει να απειλεί στην επίθεση. Γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ένα… hard rock παιχνίδι, που όσο πολύ απειλείς ως ΑΕΚ, εξίσου πολύ απειλείσαι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Τρομερό παιχνίδι, πάνω κάτω η μπάλα, εξαιρετική η ΑΕΚ, έχει χτυπήσει σε κάθε αδυναμία του Αρη και έχει βρει όλες τις λύσεις στην άμυνα της. Φοβερός ο Τσούμπερ, τρομερός ο Μήτογλου, μεγάλο ματς ο Μάνταλος σε ένα ματς που η ΑΕΚ φαίνεται να έχει βάλει το ρυθμό της. Μαγική η κίνηση του Γιαννίκη με τον Μισελέν, έκλεισε το πρόβλημα που φαινόταν να υπάρχει εκεί.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X