Μονεμβασιώτης: «Να πάει σπίτι του ο Κλάτενμπεργκ αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα»

Μονεμβασιώτης: «Να πάει σπίτι του ο Κλάτενμπεργκ αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τη συνολική απόδοση του Αριστομένη Κουτσιαύτη στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, το αφεντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, μίλησε στην ΕΡΤ έξω από την Τούμπα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η σημερινή διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του.

Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α’ Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη», ανέφερε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X