Προκλητικό το 2.95

Προκλητικό το 2.95

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη Serie A.

Premier League, Νόριτς – Λιντς (16:00): Χαμηλά παραμένουν και οι δύο ομάδες και ψάχνονται να πιαστούν από κάπου. Πάντως, το 2018-19, στην Championship, είχαμε δύο «διπλά»: 3-0 νίκη η Λιντς, 3-1 νίκη η Νόριτς. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά. Η μία παλεύει για την παραμονή, η άλλη θέλει, όπως και πέρσι, να είναι άνετη. Κάτι έχω βρει στο στοίχημα. Νομίζω δηλαδή. Πάμε με προσοχή στα προγνωστικά στοιχήματος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το βλέπεις από εδώ, το βλέπεις από εκεί και δεν μπορείς να καταλάβεις πώς θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά η Νόριτς. Καλά, η λογική «λέει» ότι δεν θα μπορέσει ούτε φέτος να μείνει στην Premier League που είναι και το μεγάλο της στοίχημα, ο μεγάλος στόχος. Δέχτηκε 7 γκολ από την Τσέλσι σε έναν διασυρμό και παραμένει ουραγός με μόλις 2 βαθμούς (2-23 γκολ!) σε 9 αγώνες.

Η Λιντς αποκλείστηκε από το Carabao Cup μετά το 2-0 από την Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη. Στο πρωτάθλημα είναι χαμηλά, έχοντας μόλις 1 νίκη, το 1-0 επί της Γουότφορντ στις 2/10 και συνολικά 7 βαθμούς (1-4-4, 8-16 γκολ). Είναι από τις απογοητεύσεις της χρονιάς, ξεκάθαρα, με βάση την εικόνα της. Πήρε βαθμό με τη Γουλβς (1-1) την προηγούμενη εβδομάδα με το πέναλτι του Ροντρίγκο στο φινάλε και ενώ πριν είχε ηττηθεί 1-0 από τη Σαουθάμπτον.

Premier League, Νόριτς – Λιντς (16:00): Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο 1.75 (Stoiximan). Μου κάνει έστω και σε αυτήν την απόδοση. Η Νόριτς δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να ρισκάρει, μπας και κάνει την πρώτη της νίκη. Την ώρα που η Λιντς έχει το «πρέπει», μιας και πάντα στη θεωρία είναι ανώτερη.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Φιορεντίνα – Σπέτσια (16:00): Χαμηλά προσφέρεται ο «άσος» και έχει λογική κάτι τέτοιο, ανεξάρτητα με το ότι δεν θα ποντάρουμε στο 1.55. Για την ιστορία, χωρίς να «λέει» κάτι ή να βοηθάει για το στοίχημα, πέρσι οι «βιόλα» πήραν το αντίστοιχο παιχνίδι με 3-0. Απλώς το καταγράφουμε και αυτό να υπάρχει. Πάμε να δούμε τι έχουμε για προγνωστικά στοιχήματος.

Η έλλειψη σταθερότητας της Φιορεντίνα κάνει «μπαμ», ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, σε ένα ματς που πίεσε όσο μπορούσε, αλλά δεν βρήκε πολλές «καθαρές» φάσεις. Προηγουμένως, είχε νικήσει 3-0 την Κάλιαρι και πιο πριν είχε ηττηθεί 1-0 από τη νεοφώτιστη Βενέτσια. Μαζί με την Έμπολι είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς ισοπαλία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Έχει μαζέψει 15 βαθμούς με 5 νίκες και 5 ήττες και έχει 13-13 γκολ.

Η Σπέτσια, από την άλλη, παραμένει χαμηλά και θα δώσει μάχη για την παραμονή. Έχει 8 βαθμούς με 2-2-6 και 12-23 γκολ και διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες (τη χειρότερη, πριν την έναρξη της 11ης αγωνιστικής). Η τελευταία της νίκη ήταν το 2-1 με τη Σαλερνιτάνα στις 16/10. Έχει δεχτεί γκολ και στα 10 παιχνίδια της, έχει βρει δίχτυα στα 8 από αυτά.

Serie A, Φιορεντίνα – Σπέτσια (16:00): Προφανώς δεν με ικανοποιεί το 1.55 του άσου. Αλλά θα παίξω στη Stoiximan ένα Matchcombo που δίνει απόδοση κοντά στο 3.00! Πάμε στοίχημα με άσο, Over 1,5 γκολ Φιορεντίνα και Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα. Αυτό, το βρίσκουμε στο 2.95.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X