O Νεστορίδης στην «OPAP Arena»: «Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει τέτοιο γήπεδο -Τι πλάκες θα τους έκανα αν έπαιζα εδώ...»! (ΦΩΤΟ)

O Νεστορίδης στην «OPAP Arena»: «Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει τέτοιο γήπεδο -Τι πλάκες θα τους έκανα αν έπαιζα εδώ...»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

O Κώστας Νεστορίδης στην OPAP ARENA για να δει την εικόνα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωστας Νεστορίδης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»!

Ο μύθος της ΑΕΚ επισκέφτηκε την «Αγια Σοφιά-OPAP ARENA» μαζί με τον γιο του, και όπως αποκαλύπτει ο δεύτερος του σε ανάρτησή του, ο «Νέστορας» της ΑΕΚ είπε «τι γηπεδάρα είναι αυτή», και «τι πλάκες θα τους έκανα αν έπαιζα εγώ εδώ»

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο γιος του Κώστα Νεστορίδη αναφέρει: «Ηθελε να το δει από κοντά. Δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να ανέβει τα σκαλιά για να πάμε πιο κοντά. Αυτόπ που μου είπε όταν το είδε ήταν σε Ευχαριστώ Πρόεδρε! Το άλλο που είτε ήταν τι γηπεδάρα είναι αυτή; Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης τέτοιο γήπεδο. Μπράβο στον Μελισσανίδη το είπε και το έκανε και κάτι τελευταίο. Ε ρε και να έπαιζα σε αυτό το γήπεδο τι πλάκες θα τους έκανα…».

Υπενθυμίζεται πως η μορφή του Κώστα Νεστορίδη έχει πάρει ήδη μορφή σε μια από τις γωνίες του γηπέδου της ΑΕΚ μαζί με τους Στέλιο Σεραφείδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Θωμά Μαύρο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X