Κουέστα: «Δυναμώσαμε ψυχολογικά, θα κάνουμε ότι μπορούμε απέναντι στην ΑΕΚ»

Κουέστα: «Δυναμώσαμε ψυχολογικά, θα κάνουμε ότι μπορούμε απέναντι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογία με την οποία πηγαίνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Χούλιαν Κουέστα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Όσον αφορά την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση, έχουμε παίξει πολύ καλά. Κάναμε πάρα πολύ καλές αλλαγές, δουλέψαμε πολύ καλά και μας έδωσε ένα προβάδισμα ψυχολογικό αυτό».

Για το πόσο βοήθησε το μεγάλο σκορ επί του Παναιτωλικού: «Ψυχολογικά μας έχει κάνει πολύ δυνατούς και τώρα θα συνεχίσουμε να νικάμε».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, γιατί είμαστε και οι δύο μεγάλες ομάδες. Θα βρούμε το παιχνίδι μας, θα συνεργαστούμε, θα δώσουμε το 100% και ίσως καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τις δύο νίκες που προηγήθηκαν και το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι: «Είναι πολύ καλύτερα η ομάδα από πριν. Σαν ομάδα είμαστε γενικότερα καλύτεροι. Κάθε μέρα φαίνεται ότι δουλεύουμε πιο σκληρά, περιμένουμε να πάμε και να παίξουμε καλά».

Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ και αν αναμένει κάτι διαφορετικό: «Καλή ομάδα είναι, το ξέρουμε. Αυτό που με νοιάζει είναι η δική μου ομάδα να τα πάει καλά και να τα καταφέρουμε εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X