Βινίσιους: «Όλοι θέλουν να παίξουν με τον Εμπαπέ, είναι σπουδαίος όπως ο Ρονάλντο και ο Μέσι»

Βινίσιους: «Όλοι θέλουν να παίξουν με τον Εμπαπέ, είναι σπουδαίος όπως ο Ρονάλντο και ο Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ενδεχόμενο συνύπαρξης του με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ μίλησε ο Βινίσιους, ο οποίος τόνισε ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga συνεχίζει να βρίσκεται η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Έλτσε, για την 12η αγωνιστική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Βασίλισσα» ήταν ο Βινίσιους, ο οποίος σκόραρε δις στο συγκεκριμένο ματς και με τον τρόπο αυτό έφτασε τα 9 σε 14 αγώνες, έχοντας μοιράσει μεταξύ άλλων και 3 ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος άσος σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του αγώνα, σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν ο Κιλιάν Μπαπέ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένγκες», μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ενθουσιασμένος, ενώ έσπευσε να τον συγκρίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

«Η πίεση πάνω μου όταν υπέγραψα στη Ρεάλ ήταν πολύ μεγάλη. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο με κάποιον τόσο νέο. Ίσως επειδή είμαι τόσο ακριβός παίκτης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνύπαρξης του με τον Μπαμπέ ο Βραζιλιάνος άσος πρόσθεσε τα εξής: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν με τον Εμπαπέ. Είναι σπουδαίος παίκτης, όπως και ο Κριστιάνο και ο Μέσι. Εκπροσωπεί τη νέα γενιά που έρχεται για να μείνει για πολλά χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X