ΑΕΚ: Τι έκανε πέρυσι με τον Αρη (VIDEO)

ΑΕΚ: Τι έκανε πέρυσι με τον Αρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα είχε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πέρυσι με τον Αρη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη όσο είναι στον πάγκο της Ενωσης. Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις σερί νίκες, τις δύο με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές, δύο για την κανονική διάρκεια της Super League και ακόμα δύο στα πλέι οφ.

Στο πρώτο παιχνίδι, στο Χαριλάου, η Ενωση απέδρασε με 0-1 μετά από μια γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, ο Δικέφαλος ηττήθηκε 0-2 από τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Ο Ροζ άνοιξε το σκορ στο 29′, ενώ με την Ενωση να έχει ανοιχθεί στο 90’+1′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Ζάντερ Σίλβα.


Στα πλέι οφ, η ΑΕΚ σε ένα ματς με πολλές δυσκολίες πέρασε με 1-3 από το Χαριλάου.  Ο Τάνκοβιτς με πέναλτι στο 12′ άνοιξε το σκορ, ο Βασιλαντωνόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 29′ και στο 37′ ο Ανσαριφάρντ σκόραρε και εκείνος από τα 11 βήματα. Ο Αρης απάντησε στο 56′ με τον Μαντσίνι.


Τέλος, στο τέταρτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, ΑΕΚ και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X