Νέβιλ: «Κόντρα στη Λίβερπουλ ο Ρονάλντο έμοιαζε σαν μικρό παιδί»

Νέβιλ: «Η γκρίνια του Ρονάλντο αυξάνει την πίεση στον Σόλσκιερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Νέβιλ απορεί με το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε τόσο καιρό προκειμένου να βρει την φόρμα της, τονίζοντας ωστόσο πως το 5-3-2 ταιριάζει περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο προηγούμενο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ έμοιαζε σαν μικρό παιδί.

Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική επικρατώντας με 3-0 της Τότεναμ. Μετά από αυτό το τρίποντο οι «κόκκινοι διάβολοι» σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά παραμένουν στο -8 από την Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Γκάρι Νέβιλ επιμένει ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Σόλσκιερ χρειάστηκε τόσο χρόνο για να βρει τη σωστή φόρμουλα. Μάλιστα, ο Άγγλος παλαίμαχος άσος τόνισε ότι σύστημα 5-3-2 ταιριάζει περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο προηγούμενο ματς με την Λίβερπουλ, έμοιαζε αβοήθητος.

«Όταν έχεις κάποιον σαν τον Ρονάλντο στα αποδυτήρια, πρέπει να τον βάλεις στην ομάδα. Το να αφήσουμε τον Σάντσο, τον Γκρίνγουντ και τον Ράσφορντ στον πάγκο δεν είναι το σχέδιο. Η Γιουνάιτεντ έπαιξε 4-2-3-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά η αλλαγή στο σύστημα ταίριαξε στον Ρονάλντο. Στο ματς με την Λίβερπουλ, έμοιαζε σαν μικρό αγόρι.

Είμαι έκπληκτος με το γεγονός ότι χρειάστηκαν έξι, επτά, οκτώ εβδομάδες κακών εμφανίσεων για να βρει η ομάδα τη φόρμα της. Οπως επίσης και γιατί χρειάστηκε τόσο καιρό ο προπονητής, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα της απόλυσης μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, να βρει τη σωστή φόρμουλα. Φάνηκε ότι κάτι συνέβη μεσοβδόμαδα και τους έφερε όλους πιο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X