Η ΑΕΚάρα με 30.000 κόσμο για να «πατήσει» και τον Άρη! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του ΑΕΚ-Αρης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Αρη στο «καυτό» ΟΑΚΑ για να δώσει απαντήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, ισοπέδωσε το «παράρτημα»!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη όσο είναι στον πάγκο της Ενωσης. Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις σερί νίκες, τις δύο με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Την περασμένη Κυριακή αποχώρησε με το υπέρ της 3-1 από την έδρα του Βόλου, με τον Στίβεν Τσούμπερ να… οργιάζει (γκολ και δύο ασίστ). Το σημερινό ματς μπορεί να μην είναι «τελικός» για τον Δικέφαλο, ούτε καν ντέρμπι. Ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί και κυρίως πρέπει να δώσει απαντήσεις στο… παράρτημα και το παπαγαλάκι του Ολυμπιακού που το τελευταίο διάστημα κάνει ότι του πει το… αφεντικό.

Είναι… τρελός ο Λιβάι

Ο Λιβάι Γκαρσία… έσπασε τα κοντέρ, ύστερα από τον σοκαριστικό του τραυματισμό στον αυχένα (κάκωση συνδέσμων αυχενικής μοίρας) στην αναμέτρηση του Βόλου και αναμένεται να είναι στην αποστολή σήμερα. Στην προπόνηση του Σαββάτου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και δεδομένης και της τεράστιας θέλησής του, το πιο πιθανό είναι να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» ξεκινώντας από τον πάγκο. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άμραμπατ (ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο στο ματς με τον Βόλο), Γέβτιτς, Θεοχάρης και Γαλανόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει επιθυμίας του Γιαννίκη και όπως συνέβη και στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, οι παίκτες της «Ένωσης» έμειναν σπίτι τους το Σάββατο και ανήμερα του αγώνα (στις 10:30) θα κάνουν ενεργοποίηση στα Σπάτα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Αργύρης Γιαννίκης δούλεψε πάνω σε διαφορετικό πλάνο αυτή την εβδομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει βάλει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ τσέκαρε και τον Σέρχιο Αραούχο στην θέση αυτή με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην θέση του σέντερ φορ. Ωστόσο ο Σουηδός είναι αυτός που φαίνεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξιά στην άμυνα, ο Μοχαμάντι αριστερά, ο Βράνιες με τον Μήτογλου στα στόπερ, ο Σιμάνσκι με τον Σιμόες στα χαφ, ο Μάνταλος δεκάρι, ο Τσούμπερ σε θέση αριστερού εξτρέμ, ο Τάνκοβιτς αριστερά και ο Αραούχο επιστρέφει στη θέση του σέντερ φορ.

Το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να καταγραφεί η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, ύστερα από το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα, με τον κόσμο της Ένωσης να έχει… ζεσταθεί από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του.

Υπάρχει μάλιστα ήδη sold out στις θύρες 3, 5, 7, 9, 11 στο κάτω διάζωμα και η προπώληση συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς αυτή την ώρα. Να σημειώσουμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr.

Μέχρι στιγμής με βάση τα διαρκείας και την προπώληση των εισιτηρίων, περίπου 25.000 κόσμος έχει πάρει ήδη θέση στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς στο γήπεδο μπορούν να υπάρχουν έως 40.000 φίλαθλοι.

Το πλάνο του Αρη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη με τον Μάνο, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει ίωση και να μην ταξιδεύει στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, δεν βρίσκονται στην αποστολή ούτε οι Μπεναλουάν και Λούμορ, όπως φυσικά και ο μακροχρόνια τραυματίας Άλι.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Ντουάρντε, Δεζηλήσης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αρη: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Εντιαγέ, Τζέγκο – Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα – Καμαρά.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Αρης

  • Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
  • Α’ Βοηθός: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ
  • Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
  • 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
  • VAR: Κλέι Ρουπέρτι
  • AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X