Η Χιμνάσια «χάλασε» την φιέστα της Μπόκα για τον Μαραντόνα (VIDEO)

Η Χιμνάσια «χάλασε» την φιέστα της Μπόκα για τον Μαραντόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχθηκε την Χιμνάσια Λα Πλάτα και διοργάνωσε μία φιέστα για να τιμήσει την μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αλλά το σχέδιο δεν πήγε όπως υπολόγιζαν στην Μπόκα.

Ο αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα μιας και η μεγάλη αγάπη του «Ντιεγκίτο» ήταν αντιμέτωπη με την ομάδα την οποία προπονούσε λίγους μήνες πριν πεθάνει, την Χιμνάσια. Η Μπόκα είχε ετοιμάσει μία όμορφη φιέστα, παρουσία μελών της οικογένειας του Μαραντόνα, με χιλιάδες οπαδούς να αποθεώνουν τον «Ντιεγκίτο».

Επίσης μπαλόνια στα χρώματα της Μπόκα πέταξαν στον ουρανό με μία φανέλα της ομάδας με το Νο10, που φορούσε ο Μαραντόνα.

Αλλά η Χιμνάσια «χάλασε» την φιέστα μιας και επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Μιγκέλ Ροντρίγκεθ και ουσιαστικά «τελείωσε» τις ελπίδες της Μπόκα για τον τίτλο, μιας και έμεινε 12 βαθμούς πίσω από την Ρίβερ Πλέιτ, που έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Χαρακτηριστικό του άσχημου κλίματος στην Μπόκα μετά την ήττα, το περιστατικό όπου ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χουάν Ρικέλμε, κατέβασε τους ποδοσφαιριστές από το πούλμαν για να τους… κατσαδιάσει στα αποδυτήρια για την ήττα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X