Κατρακύλα δίχως τέλος για τη Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Αλαβές στο «Καμπ Νόου» (VIDEO)

Κατρακύλα δίχως τέλος για τη Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Αλαβές στο «Καμπ Νόου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο 1-1 έμεινε με την Αλαβές η Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση και στο -8 από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία απώλεια για τη Μπαρτσελόνα, η οποία παρ’ όλο που προηγήθηκε έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές και κατρακύλησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος έφυγε σα να μην υπήρξε ποτέ, με μόνη εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία της Αλαβές στο 30′, όταν η κεφαλιά του Έντγκαρ Μέντεθ, έξυσε το δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε με γκολ! Στο 48′ ο Ντεπάι πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με απίθανο σουτ έκανε το 1-0.

Ωστόσο οι «Μπλαουγκράνα» δεν «έχτισαν» πάνω σε αυτό το προβάδισμα, από τη στιγμή που μόλις 5 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Ριόχα έκανε απίθανη ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μαζί και τον Τερ Στέγκεν και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-1.

Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν, δίχως όμως αντίκρισμα, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες κατά των παικτών.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X