Η διαιτητική «σφαγή» στον Απόλλωνα από τον Κουτσιαύτη! (VIDEO)

Η διαιτητική «σφαγή» στον Απόλλωνα από τον Κουτσιαύτη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έδωσε... σόου στην Τούμπα, με τον Απόλλωνα να «φωνάζει» για τρεις φάσεις που διαμόρφωσαν κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στους γηπεδούχους.

Η φάση έγινε στο 3ο λεπτό όταν Τέιλορ και Τουτουαρίμα μπερδεύτηκαν μετά από γύρισμα του Μπίσεσβαρ, με τον διαιτητή να δίνει αμέσως το πέναλτι και τον Ευαγγέλου από το VAR να συμφωνεί με την απόφαση.

Δείτε εδώ την επίμαχη φάση.

Αν όλα τελείωναν εκεί ίσως να είχε περάσει στα… ψηλά η λανθασμένη απόφαση του Ελληνα ρέφερι, ωστόσο ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται γι’ ακόμη δύο φάσεις που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η μία αφορά το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ, με το οποίο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, από την άσπρη βούλα.

Η φάση έγινε στο 90+2, με τον Ακπομ να πέφτει στο έδαφος, έπειτα από -ανύπαρκτο- μαρκάρισμα του Μπαξεβανίδη. Ο διαιτητής… είδε λάθος, ενώ το VAR δεν τον διόρθωσε ποτέ. Ετσι, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Δείτε εδώ το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ

Τέλος, Κουτσιαύτης και VAR έκαναν… τα στραβά μάτια σε πέναλτι που έπρεπε να έχουν δώσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχεία», στο 90+1 (ενώ το παιχνίδι ήταν στο 3-1 ακόμη), σε πεντακάθαρο χέρι του Αουγκούστο. Ενα πέναλτι που θα μπορούσε να… βάλει στο παιχνίδι για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης την ομάδα του Φέστα.

Δείτε το χέρι του Αουγκούστο στο 5:00 του VIDEO

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X