Δέδας: «Έχουμε αλλάξει λίγο την ατζέντα μας τακτικά- Πάμε στη Ρίγα για τη νίκη!» (VIDEO)

Εικόνες από το Ιωνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Ιωνικό, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του Γέλοβατς και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο τεχνικός της «Ένωσης»:

Έχουμε αλλάξει λίγο την ατζέντα μας τακτικά, πάμε να ελέγξουμε τα ματς αμυντικά. Δεν πατάμε ακόμα καλά στα πόδια μας για να ανοίγουμε τα παιχνίδια. Η αμυντική προσέγγιση είναι ο πρώτος στόχος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάποια κομμάτια. Στις αποφάσεις μας ήμασταν λίγο διστακτικοί. Η άμυνα ήταν πάντα εκεί όμως για εμάς.  Μέχρι να φορμαριστεί η ομάδα δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Με τον Γέλοβατς είναι κομμάτι του παιχνιδιού ο τραυματισμός του. Σίγουρα θα μας βοηθούσε. Αυτή είναι η δουλειά όμως του προπονητή και της ομάδας, να αντιδράσει και να ετοιμάσει τους επόμενους παίκτες».

Για τη συνέχεια: «Παίζουμε στη Ρίγα ένα πολύ σημαντικό ματς πρέπει να νικήσουμε να κάνουμε τρίτη σερί νίκη και να μπούμε στο παιχνίδι πρόκρισης έτσι ώστε στο ματς με τον Κολοσσό να ζεσταθεί ο κόσμος μας και να μας υποδεχτεί με καλό μομέντουμ. Πάμε στη Λετονία με προβλήματα και με ιδιαίτερη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού αλλά στόχος είναι η νίκη».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X