Super League: Με... ήρωα τον Κουτσιαύτη κέρδισε τον Απόλλωνα (4-1) ο ΠΑΟΚ

Super League: Με... ήρωα τον Κουτσιαύτη κέρδισε τον Απόλλωνα (4-1) ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην «Τούμπα», με τον Κουτσιάυτη να... του χαρίζει το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο δύσκολη απ’ όσο δείχνει το τελικό 4-1 κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Απόλλωνα, από τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του βορρά» χρειάστηκε τη… συμβολή του Αριστομένη Κουτσιαύτη για να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Ενα πέναλτι που ήταν… τουλάχιστον αμφισβητούμενο

Ο Απόλλωνας βέβαια, απάντησε πολύ γρήγορα, όταν στο 14′ ο Παμλίδης τρύπωσε στην πλάτη του Τέιλορ, πρόλαβε τον Πασχαλάκη και έγραψε το 1-1 με κεφαλιά!

Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο μπήκαν οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι τα είχαν βρει «σκούρα» για 20 λεπτά, στο 66′ ο Σβιντέρσκι έβγαλε τον ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάγκλας Αουγκούστο στο 90+4.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (73’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (74’ Κούρτιτς), Καντουρί (77’ Μουργκ), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (84’ Κωνσταντέλιας), Σφιντέρσκι (77’ Ακπομ).

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας (62’ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Μαρτίνες (62’ Ματέι), Τσιλούλης (85’ Σαχλί), Παμλίδης (77’ Φαν Λα Πάρα) , Ιωαννίδης (85’ Ντάουντα).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X