Bundesliga: Πεντάρα της Μπάγερν στην Ουνιόν, εύκολα η Ντόρτμουντ

Bundesliga: Πεντάρα της Μπάγερν στην Ουνιόν, εύκολα η Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στα απογευματινά παιχνίδια της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου συνήλθε σε χρόνο ρεκόρ από την συντριβή στο Μένχενγκλαντμπαχ και πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Ουνιόν Βερολίνου (2-5) που πλήρωσε τα σπασμένα.

Από τα πρώτα 23 λεπτά, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε επιβάλλει τον νόμο του με δύο γρήγορα γκολ, τελικά το κοντέρ έγραψε όσα έφαγαν οι Βαυαροί στο Μπορούσια Παρκ.

Η Ντόρτμουντ δείχνει σε πρώτη φάση να μην επηρεάζεται από την απουσία του Χάαλαντ. Ο Αζάρ μετά τον αγώνα κυπέλλου έδωσε λύση για δεύτερο συνεχόμενο ματς και η ομάδα της Βεστφαλίας με το 2-0 επί της Κολωνίας ακολουθεί κατά πόδας τους Βαυαρούς.

Τρίτη παραμένει η εκπληκτική Φράιμπουργκ που με το 3-1 επί της Γκρόιτερ Φίρτ βρίσκεται πια στο +6 από τους διώκτες της για το Champions League, ενώ η αλλαγή προπονητή έφερε αποτέλεσμα στην Βόλφσμπουργκ που έλιωσε τις ασπιρίνες και επικράτησε στην Μπάι Αρένα επί της Λεβερκούζεν με 0-2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X