Ηττα (2-0) για την ΑΕΚ Β' σε φιλικό με τον Διαγόρα

Ηττα (2-0) για την ΑΕΚ Β' σε φιλικό με τον Διαγόρα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από τον Διαγόρα Ρόδου με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, μετά την απόφαση της Super League 2 να αναβάλλει την πρεμιέρα της σεζόν 2021-22, στο πλαίσιο της οποίας ήταν προγραμματισμένος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μπαστιάνου. Η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του τείχους και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της ΑΕΚ Β’. Λίγο αργότερα ο Γιανίς Αμούρ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Τζούντα Γκαρσία.

Το 2-0 έγινε στο 61ο λεπτό από τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από αρχική απόκρουση του Άγγελου Αγγελόπουλου σε σουτ του ίδιου.

Η ΑΕΚ Β’ έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία της στο 77′, όταν μετά από συνδυασμό του Γιώργου Γιαννούτσου με τον Μιχάλη Κοσίδη, ο Γιάννης Γερολέμου βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μπίντση, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του Κύπριου μεσοεπιθετικού.

Διαγόρας: Σκαφίδας, Τοπάλ, Τάτσης, Γιώργου, Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης, Κουιρουκίδης, Ζούνης, Μπαστιάνος. Αγωνίστηκαν και οι Μπίντσης, Καρατάσιος, Σινγκ, Παπαδόπουλος, Μπλάνκο, Νογκέιρα, Τσιαντούλας, Σάιμπερτ, Παραστατίδης, Μπούμπας, Σέφκιετ.

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Λάτσι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Σταμούλης (46′ Ραντόνια) Μπάμπης (46′ Σαμπανατζοβιτς) Μουστακόπουλος (69′ Ρουκουνάκης) Αμούρ (25′ Τζ. Γκαρσία) Γερολέμου (81′ Γκολφίνος) Γιούσης, Ιατρούδης (46′ Κοσίδης).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X