ΑΕΚ: Νικηφόρα πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

ΑΕΚ: Νικηφόρα πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου
Photo Credits: INTIME

Ιστορική νίκη για την ΑΕΚ με 1-0 επί των Γυναικών Περιστερίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 1-0 επιβλήθηκε των Γυναικών Περιστερίου η ΑΕΚ στην επίσημη πρεμιέρα της στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Οι «κιτρινόμαυρες» σε μία ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, και πέρασαν από το Περιστέρι χάρη σε γκολ της Μοσκοφίδου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ πίεζε σε όλο το γήπεδο, στοχεύοντας στο γκολ που θα «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα, όμως οι γηπεδούχοι με καλές τοποθετήσεις απομάκρυναν τους κινδύνους.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67′ για να καταφέρει η ΑΕΚ να σκοράρει. Η πολύπειρη σκόρερ Μοσκοφίδου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τις «κιτρινόμαυρες» να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε πιο σκληρό, με την ομάδα του Περιστερίου να κυνηγά την ισοφάριση, όμως η ομάδα του κόουτς Χριστόπουλου διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, κατακτώντας το τρίποντο που τις φέρνει στην 1η θέση από νωρίς.

Γυναίκες Περιστερίου – ΑΕΚ 0-1
Σκόρερ: Μοσκοφίδου.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Νίκος Δασκαλόπουλος): Τσελεπίδου, Αντωνίου, Κωνσταντινίδη, Τσακοπιάνου, Τσιρογιάννη, Κανελλοπούλου (83 Σταυροπούλου), Μαυράκη (83′ Καριάμπα), Καμπόλη, Ελεονώρα, Αυδίκου, Καρανάσιου (72′ Δροσινού).
ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Κολοκάθη, Πολυμενοπούλου (85′ Μουντανάρη), Τσιμπουκάκη, Ματζάνα, Αμούργη, Μοσκοφίδου, Μπερτσιά, Βαξεβάνη (46′ Πόλλου), Βασιλακοπούλου (70′ Ευσταθιάδου), Τικοπούλου (78′ Πλεξίδα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X