Μάντζιος: «Η ΑΕΚ είναι μια καινούρια ομάδα, πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά το παιχνίδι της»

Μάντζιος: «Η ΑΕΚ είναι μια καινούρια ομάδα, πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά το παιχνίδι της»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ακης Μάντζιος ενόψει του αγώνα ΑΕΚ-Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV με αφορμή το αυριανό παιχνίδι του Αρη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αρη:

«Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δεν ήταν μόνο ότι πήραμε τη νίκη με ευρύ σκορ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε ηρεμία. Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική κι αυτό ήταν σημαντικό για μας. Είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι πατάμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα ”θέλω” μας. Δηλαδή, να παίξει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με καλούς συνδυασμούς, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η ΑΕΚ είναι μια καινούρια ομάδα, με ένα νέο προπονητή στον πάγκο. Το βασικό της στοιχείο είναι ότι μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάθε μία από τις δύο ομάδες κάνει την ανάλυσή της και ετοιμάζεται. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει τελικά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X