AEK: Εβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος ο Γκαρσία -Ελπίδες για Αρη!

AEK: Εβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος ο Γκαρσία -Ελπίδες για Αρη!
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να... τρελάνει τους πάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θηρίο ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο εξτρέμ της Ενωσης ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση και φαίνεται πως είναι… τρελός για να παίξει με τον Αρη αύριο. Ο Λιβάι Γκαρσία που είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Βόλο πάτησε την Πέμπτη για πρώτη φορά χορτάρι και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Αρη ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε πως μπορεί να είναι έστω στον πάγκο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, οι Νόρντιν Άμραμπατ, Ντάρκο Γέβτιτς και Γιώργος Θεοχάρης γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο στις 10.30 η Ενωση θα κάνει ενεργοποίηση στα Σπάτα και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X