Παρί: Ο λόγος που ο Ποτσετίνο έκανε τον Μέσι αλλαγή

Champions League: Με Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ βασικούς η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε μετά τη νίκη της Παρί σε βάρος της Λιλ γιατί έκανε αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι στο ημίχρονο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε τον Λιονέλ Μέσι αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Λιλ, αντικαθιστώντας τον με τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι. Η κίνηση αυτή του προπονητή της Παρί προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες να βγαίνει εκτός αγώνα ο 34χρονος σούπερ σταρ μετά από μόλις 45 λεπτά συμμετοχής.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην οποία η Παρί επικράτησε τελικά με ανατροπή (2-1), ο Ποτσετίνο αποκάλυψε τον λόγο που έκανε αλλαγή τον Μέσι: «Πρέπει να περιμένουμε. Μιλήσαμε με τον γιατρό. Το έκανα για λόγους προφύλαξης. Δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα. Θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Η Παρί κοντράρεται την Τετάρτη (3/11) στη Γερμανία με τη Λειψία, για το Champions League. Εφέτος με τη γαλλική ομάδα ο Μέσι έχει παίξει οκτώ φορές και έχει σημειώσει τρία γκολ, όλα στο Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X