Πρεμιέρα σήμερα για την ΑΕΚ Β' στη Ρόδο κόντρα στο Διαγόρα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πρεμιέρα σήμερα για την ΑΕΚ Β' στη Ρόδο κόντρα στο Διαγόρα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' δίνει σήμερα το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β’ σήμερα!

Η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορίας της.  Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στη Ρόδο, όπου στις 15:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr) θα φιλοξενηθεί από τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, στην αυλαία του Β’ Ομίλου τηw Super League 2.

Για την AEK, ο μακροπρόθεσμος στόχος αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη στελέχωση της ανδρικής της ομάδας.

Το ρόστερ της είναι νεανικό, με την ηλικία των… πρεσβυτέρων να φτάνει τα 23 έτη. Υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί κατά βάση στη δεύτερη κατηγορία -με κάποιους να έχουν συμμετοχές και στη Super League 1 και στο Κύπελλο Ελλάδος-, ωστόσο εκείνοι που μεταφέρθηκαν από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ (κυρίως της Κ19) αποτελούν την πλειονότητα.

Πρόθεση, λοιπόν, της «Ένωσης» είναι η, κατά κάποιον τρόπο, «σκληραγώγηση» των νεαρών παικτών της μέσα από την αντιμετώπιση πιο έμπειρων παικτών αλλά και πιο δυνατών κορμιών. Στοιχεία, βέβαια, που από «πλεονεκτήματα» σε αυτήν της την προσπάθεια «σκληραγώγησης», είναι πιθανό να αποτελέσουν -τουλάχιστον στην αρχή- και μειονεκτήματα σε ό, τι αφορά τα αποτελέσματα. Μόνο εύκολο δεν είναι το πρωτάθλημα της Super League 2.

Το ρόστερ

Το ρόστερ της ΑΕΚ Β’ αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές ενώ σε αυτούς αναμένεται να προστίθενται κάθε εβδομάδα όσοι «κατεβαίνουν» από την πρώτη ομάδα για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Οι τρεις τερματοφύλακες είναι οι Παναγιώτης Γκίνης, Αγγελος Αγγελόπουλος και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά υπολογίζονται οι Ραντόνια, Νταντσένκο, Σταμούλης, Κάτσικας, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Κώτσιος, Αρβανίτης, Μπούσης, Παρράς και Μαντζουρανάκης ενώ αρκετές φορές αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Ζίγκα Λάτσι από την πρώτη ομάδα.

Στο κέντρο οι επιλογές είναι: Μουστακοπουλος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Τσιόκρης και Κορομηλάς ενώ στην μεσοεπιθετική γραμμή υπολογίζονται οι Γιούσης, Γκαρσία, Ευθύμης Χριστόπουλος, Γερολέμου, Πάπα, Αμούρ, Καρακλάιτς, Γεωργέας, Πιτιλάκος Γκολφίνος.

Για την επίθεση υπολογίζονται οι Ιατρούδης, Κοσίδης και Αποστόλης Χριστόπουλος.

Το τεχνικό επιτελείο

Προπονητής της ομάδας είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλη Παυλή. Προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Ανδρέας Φουσέκης(βοηθός του ο Ιγνάτιος Σακελλαρίδης) και προπονητής τερματοφυλάκων ο Διονύσης Χιώτης.

Ο Πάνος Πολίτης θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας με υπεύθυνο λειτουργίας και γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ηλία Ατματσίδη.

Οι στόχοι

Βασικός στόχος του ρόστερ της ομάδας, το οποίο είναι αρκετά ταλαντούχο και έμπειρο ταυτόχρονα για τα δεδομένα της Super League 2, είναι η «σκληραγώγηση» των νεαρών παικτών στις συνθήκες μιας επαγγελματικής κατηγορίας.

Η ΑΕΚ Β’ θα συμμετέχει στον Νότιο Ομιλο της Super League 2, μαζί με την Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού και τους Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Χανιά, Διαγόρα, ΟΦ Ιεράπετρα, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρα Βλαχιώτη, Ρόδο και Ηρόδοτο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X