Η αποκάλυψη του Καρεμπέ για τον προπάππου του που τον είχαν βάλει σε ζωολογικό κήπο

Ρόλο συμβούλου στη Νότιγχαμ ο Καρεμπέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο προπάππους του Καρεμπέ σοκάρουν, όπως και οι αποκαλύψεις για την περίοδο που τον είχαν σε ζωολογικό κήπο.

Πάνε αρκετά χρόνια που ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε μιλήσει στη Bild για όσα είχε υποστεί η οικογένειά του λέγοντας πως «η οικογένειά μου προέρχεται από τις γαλλικές κτήσεις στην Νέα Καληδονία. Εγώ γεννήθηκα εκεί. Οι άνθρωποι από την Νέα Καληδονία πολλές φορές περνούσαν δύσκολα στην Γαλλία γιατί έμοιαζαν διαφορετικοί.

Και η οικογένειά μου έχει περάσει δύσκολα στην Γαλλία. Δύο από τους θείους μου είχαν εκτεθεί σαν να είναι ζώα στον ζωολογικό κήπο στο πλαίσιο μίας έκθεσης στο Παρίσι για την αποικιακή ιστορία.

Τους είχαν εκθέσει σαν ζώα. Αυτό είναι απαράδεκτο για μένα. Όχι απλά μη αποδεκτό αλλά απαράδεκτο». Αυτή τη φορά ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στον γερμανικό Τύπο και μεταξύ άλλων στο δίκτυο NDR στάθηκε σε μία άλλη ιστορία για την οικογένειά του και ειδικότερα όταν λιγότερα από 100 χρόνια πριν ο προπάππους του είχε τοποθετηθεί αρχικά ως έκθεμα στον ζωολογικό κήπο του Χάγκενμπεκ στη Γερμανία και μετά ως μέρος μίας παράστασης για τη διασκέδαση των Γερμανών και μάλιστα ο Γάλλος βετεράνος άσος ψάχνει απαντήσεις μέχρι και σήμερα για αυτό. Για μία ιστορία που ο ίδιος έμαθε τη δεκαετία του 1990 και για τα βασανιστήρια που πέρασε ο πρόγονός του.

Ο προπάππους του Καρεμπέ, Γουίλι Καρεμπέ, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε μεταφερθεί μαζί με κάποιους συμπατριώτες του (30 άτομα ακόμα) από τη Νέα Καληδονία στο Παρίσι το 1931 με με πρόσχημα ότι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. «Νόμιζαν ότι θα συναντήσουν επίσημους της Κυβέρνησης», σχολίασε ο Καρεμπέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X