Πειραιάς: Δεν αυτοκτόνησε η 12χρονη το 2011 -Της έβαλε φωτιά γείτονας όταν πήγε να την βιάσει (VIDEO)

Πειραιάς: Δεν αυτοκτόνησε η 12χρονη το 2011 -Της έβαλε φωτιά γείτονας όταν πήγε να την βιάσει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση με την 12χρονη που βρέθηκε να είναι καμένη στην είσοδο του σπιτιού της, παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινή εκπομπή της Φως στο Τούνελ στο Mega.

Όπως φαίνεται λοιπόν το νεαρό κορίτσι όχι απλά δεν αυτοκτόνησε, όπως έλεγε στην αρχή στην αστυνομία, αλλά ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας από γείτονά της που προσπάθησε να την βιάσει, αλλά όταν αυτή του ξέφυγε την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό που συνέβη πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2011, η μικρή προσπαθούσε να ξεφύγει από τα νύχια του επίδοξου βιαστή της, τρέχοντας ημίγυμνη στις σκάλες τοι σπιτιού, όμως ο κατηγορούμενος την πρόλαβε, την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Κάτι στο οποίο συνηγορεί και η ανακρίτρια Πειραιά που διέταξε την προφυλάκισή του του συγκεκριμένου άνδρα με τις εξής κατηγορίες: Ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, Εμπρησμός από πρόθεση από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, Απόπειρα βιασμού, Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

«Ο γείτονας είχε τα χέρια του καμένα…»
Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραφε σοκαρισμένος στην κάμερα της εκπομπής πως βρήκε την κόρη του να κείτεται καμένη, ενώ ακόμα είχε τις αισθήσεις της. «Ήταν πεσμένη μπρούμητα στην είσοδο της πολυκατοικίας. “Το έκανε μόνη της”, φώναζε ο γείτονάς μας. Δε με άφηνε να ακούσω τι ήθελε να μου πει το παιδί μου.»
Όπως λέει ο ίδιος, τα χέρια του γείτονα ήταν καμένα.

Μίλησε το DNA για το ολοκαύτωμα του παιδιού…

Ο γενετιστής και ειδικός πραγματογνώμονας Γιώργος Φιτσιάλος, μίλησε από το χώρο του εργαστηρίου του σε δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τη σημαντική ανακάλυψη δέκα ολόκληρα χρόνια μετά το «ολοκαύτωμα» της μικρής.

«Από την ανακρίτρια ανατέθηκε στα εργαστήρια και την πραγματογνώμονά μας να πραγματοποιήσουμε αναλύσεις των πειστηρίων της υπόθεσης της 12χρονης. Παραλάβαμε έναν αναπτήρα για να κάνουμε τις γενετικές αναλύσεις, να εξάγουμε το γενετικό υλικό και να δούμε ποια άτομα έχουν έρθει σε επαφή με αυτό το πειστήριο. Μπορέσαμε και ταυτοποιήσαμε το γενετικό προφίλ ενός άνδρα», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Φιτσιάλος.

Ο ίδιος αποκλείει το DNA να ανήκει σε κάποιον αστυνομικό που περισυνέλλεξε τον αναπτήρα από τη σκηνή του εγκλήματος.

«Σε τέτοιου είδους πειστήρια οι δειγματοληψίες επικεντρώνονται στην κεφαλή, στο σημείο που έρχεται σε επαφή κάποιος με το δάχτυλό του για να ανάψει τον αναπτήρα. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείουμε κάποιον τυχαίο που μπορεί να το ακούμπησε. Εμείς ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας και από κει και πέρα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης», κατέληξε.

Τι έλεγε στο «Τούνελ» από τις φυλακές ο κατηγορούμενος…

Ο 57χρονος, που κατηγορείται για το θάνατο της Ζενέιντα, βρισκόταν ήδη στη φυλακή για αδίκημα που είχε διαπράξει σε βάρος άλλης ανήλικης. Η Αγγελική Νικολούλη είχε συνομιλήσει τότε μαζί του.

«Δεν είχα ποτέ καμένα τα χέρια μου. Εγώ την ώρα που έγινε το συμβάν κοιμόμουν και με φώναξε ο γείτονας που έσβησε τη φωτιά με το λάστιχο», ισχυριζόταν τότε.
Οι αντιφάσεις του στις Αρχές και στο «Τούνελ»…

Ο κατηγορούμενος έπεσε σε αντιφάσεις μεταξύ των καταθέσεών του, της απολογίας του και των όσων είχε δηλώσει στην Αγγελική Νικολούλη από τις φυλακές.
Προανακριτικά και στην εκπομπή είχε πει ότι το κορίτσι φορούσε μόνο ένα εσώρουχο, στη συμπληρωματική κατάθεση, το εσώρουχο έγινε άσπρη φόρμα, ενώ στην απολογία του, σορτσάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X