Γαμήλιο γλέντι με κομπρεσέρ στην Κρήτη: «Αυτό που είδατε δεν ήταν τίποτα, μας σταμάτησε η αστυνομία», λένε γαμπρός και τραγουδιστής (VIDEO)

Γαμήλιο γλέντι με κομπρεσέρ στην Κρήτη: «Αυτό που είδατε δεν ήταν τίποτα, μας σταμάτησε η αστυνομία», λένε γαμπρός και τραγουδιστής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εικόνες από το γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, καθώς το διασκέδασαν με την ψυχή τους βγάζοντας ακόμα και κομπρεσέρ.

Ο γαμπρός χόρευε και δίπλα του ένας φίλος με κομπρεσέρ «ξήλωνε» το πάτωμα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή του Mega «Live News» ο γαμπρός και ο τραγουδιστής όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που προηγήθηκαν.

«Με φωνάξανε να χορέψω και μου είχαν φέρει κομπρεσέρ. Φίλος μας ήταν. Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή, μου λέει έλα να χορέψεις, το παιδί με το κομπρεσέρ και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες», δήλωσε ο γαμπρός.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους, έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο της νύφης στα Μάλια.


«Η νύφη ήταν μαθημένη γιατί το σόι μας και το δικό της σμίξανε και ήταν ένας χειρότερος από τον άλλον. Κράτησε τρία λεπτά σπάσανε ότι σπάσανε και μετά το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά», τόνισε ο τραγουδιστής.

Όπως είπε ο καλλιτέχνης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε κομπρεσέρ σε γαμήλιο γλέντι. Ήταν η πρώτη όμως που καταγράφηκε από κάμερες και κινητά τηλέφωνα.

«Τους “απειλούσε” όλο τον καιρό, στο γάμο θα δεις τι θα σου κάνω, θα μπω με το κομπρεσέρ, όχι φοβάσαι, όχι θα μπω. Συνειδητοποιούμε ότι έχουν αρχίσει και σπάνε το ξενοδοχείο της νύφης», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι παρακολουθούσαν από τα τραπέζια τους. Το σπάσιμο της πίστας συνεχίστηκε για τρία λεπτά και το γλέντι όπως είπε ο γαμπρός φούντωνε.

«Δεν υπάρχει ούτε μια γλάστρα, αυτά που είδατε εσείς δεν είναι τίποτα, πιο μπροστά ήτανε άλλα πιο πολλά, άλλα τα είχαν μαζέψει».

«Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε ένα φορτηγάκι και φόρτωσε όλα τα μπάζα που ήταν σωρός. Δεν υπήρχε πιάτου την άλλη μέρα να φάμε. Δεν υπήρχαν γλάστρες. Ήταν πολύ..

Ότι μπορούσαν να σπάσουν το σπάσανε», τόνισε ο γαμπρός.

«Ήτανε μεσημεριανός ο γάμος. Αρχίσαμε από τις δύο η ώρα και δώδεκα η ώρα μας σταμάτησε η αστυνομία», σημείωσε ο τραγουδιστής.

«Ήτανε απίστευτη βραδιά. Υπήρχε πολύ κέφι», δήλωσε ο τραγουδιστής της βραδιάς Μιχάλης Χαρκιωλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X