Κριστιάνο Ρονάλντο: Τέσσερα ματς χωρίς γκολ -Το χειρότερο σερί της τετραετίας

Νέβιλ: «Η γκρίνια του Ρονάλντο αυξάνει την πίεση στον Σόλσκιερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Κριστιάνο Ρονάλντο σε τέσσερα διαδοχικά ματς δεν έχει σκοράρει και… τρέχει να σπάσει το σερί κόντρα στην Τότεναμ.

Η Γιουνάιτεντ σε κακό μομέντουμ, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε… χειρότερο. Ο Πορτογάλος σταρ δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, γεγονός που έχει επηρεάσει και τους «Κόκκινους». Την τελευταία φορά που είχε ανάλογο αρνητικό σερί ήταν τη σεζόν 2017-18, στην τελευταία του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν δεν πέτυχε γκολ από την 9η αγωνιστική ως την 13η αγωνιστική.

Στη Γιουβέντους δεν είχε ποτέ τόσα παιχνίδια στη σειρά χωρίς να σκοράρει. Βέβαια, υπάρχουν και… χειρότερα, μιας και στην προηγούμενη του θητεία στη Γιουνάιτεντ δεν πέτυχε τέρμα από τη 14η αγωνιστική μέχρι την 22η. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει βρει δίχτυα με Άστον Βίλα, Εβερτον, Λέστερ και Λίβερπουλ, αν και κόντρα στους Reds σημείωσε τέρμα, αλλά ακυρώθηκε από το VAR.

«Ο Κριστιάνο μας έφερε πολλές στιγμές ευτυχίας. Όταν ταξιδεύεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και σε ρωτούν από πού είσαι, το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι ο Ρονάλντο. Αυτό σημαίνει για εμάς. Είναι ένας από τους καλύτερος στην ιστορία», τόνισε ο Νούνο Σάντο, ο οποίος το Σαββατο (30/10) θα τον βρει απέναντί του στο Λονδίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X