«Τελειώνει» από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!

Δεν μπαίνει στο χειρουργείο ο Αζάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί πια στον πάγκο.

Πριν από δύο χρόνια κόστισε στην Ρεάλ Μαδρίτης 100 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει στιγματιστεί από αμέτρητους τραυματισμούς και ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Εντέν Αζάρ έχει μετατραπεί σε ρεζέρβα πολυτελείας και οι μέρες του στους μερένγκες φαίνεται πως είναι μετρημένες: «Πρέπει να παίρνουμε σοβαρά υπόψη την επιθυμία κάθε ποδοσφαιριστή.

Ποτέ μου ως προπονητής δεν άσκησα πίεση σε έναν παίκτη να μείνει ή να φύγει. Κατά τη γνώμη μου, αν ένας ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από μία ομάδα, πρέπει να του δίνεται η δυνατότητα να φύγει», είπε ο Κάρλο Αντσελότι φωτογραφίζοντας την περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως δείχνει πια αποκλειστική προτίμηση σε παίκτες όπως οι Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μάρκο Ασένσιο, ο Αζάρ είναι πλέον υπεράριθμος και σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN ήδη η Νιούκαστλ έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του, θέλοντας να κάνει τον Βέλγο την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της νέας εποχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X