ΚΑΕ ΑΕΚ: Οι φανέλες-δώρο στα δύο μικρά αετόπουλα και η συγκινητική ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

ΚΑΕ ΑΕΚ: Οι φανέλες-δώρο στα δύο μικρά αετόπουλα και η συγκινητική ανάρτηση (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το βέβαιον είναι ότι ο μπαμπάς θα είναι υπερήφανος εκεί ψηλά...»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε δώρο δύο φανέλες σε δύο μικρούς οπαδούς της και ενημέρωσε για το γεγονός με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Οι μικροί Γιώργος και Κοσμάς Πασπάτης από το Μικρασιατικό προάστιο του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζουν στο δρόμο, που χάραξε ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Νικόλας. Ο Νικόλας ήταν πιστός οπαδός της «Βασίλισσας», αγνός οπαδός της ΑΕΚ, όπως τον έμαθε ο Βουρλιώτης πατέρας του, Γιώργος. Τελευταία του αναμέτρηση, αυτή στα Δύο Αοράκια όπου η ΑΕΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2020 κόντρα στον Προμηθέα.

Οι δύο μικροί «Ενωσίτες», ο Γιώργος και ο Κοσμάς, αλλά και η μαμά τους Πόπη, με τη συγκατάθεση της οποίας κοινοποιείται το παρόν, ευχαρίστησαν την ΑΕΚ ΒC για τις φανέλες-δώρο, ενώ μας απέστειλαν και σχετικό βιντεάκι με το πιο γλυκό «ευχαριστώ», που λάβαμε ποτέ, και μας συγκίνησε όλους. Οι δύο μπόμπιρες εξέφρασαν την ευκαιρία με την πρώτη ευκαιρία να δουν τη «Βασίλισσα», από κοντά, στο νέο της Παλάτι. Το βέβαιον είναι, ότι ο μπαμπάς Νικόλας Πασπάτης θα είναι υπερήφανος εκεί ψηλά…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X