Πετρόπουλος: « Η φανέλα και ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζουν πολλά»

Πετρόπουλος: « Η φανέλα και ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζουν πολλά»
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ για το επόμενο ματς της ΑΕΚ

Στο εβδομαδιαίο του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, έγραψε ο Ανδρέας Πετρόπουλος για το δύσκολο ματς με τον Ιωνικό αλλά και την νίκη ψυχολογίας με τον Άρη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Καλησπέρα σε όλους…

Προερχόμαστε από μία σημαντική αλλά ταυτόχρονα αγχωτική νίκη απέναντι στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν έχει σημασία, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε με πόσους πόντους κερδίζεις, αρκεί να κερδίζεις. Αυτό μετράει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η νίκη ήρθε με δικό μου καλάθι. Μας ανέβασε την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα μία σκληρή ομάδα του Πρωταθλήματος, την προηγούμενη ομάδα μου, τον Ιωνικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι μια εύκολη αναμέτρηση. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του Ιωνικού και από την πλευρά μας πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα της άμυνας από το τελευταίο ματς και να βελτιώσουμε κι άλλο τη μαχητικότητά μας.

Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η φανέλα, αλλά και ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζουν πολλά. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε αυτόν τον κόσμο.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X