Πρεμιέρα στη Ρόδο αύριο για την ΑΕΚ Β' στην Super League 2 -Η πρώτη αποστολή (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα στη Ρόδο αύριο για την ΑΕΚ Β' στην Super League 2 -Η πρώτη αποστολή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' κάνει αύριο πρεμιέρα στη Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Διαγόρας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ Β στη Super League 2 της σεζόν 2021-22 που κάνει σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν σήμερα το απόγευμα για τη Ρόδο και θα αγωνιστούν αύριο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που συμμετέχουν ομάδες Β (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και η ΑΕΚ Β είναι τοποθετημένη στον Β’ Ομιλο.

Μετά την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X