Μπάλντουιν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δίωξης για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας (VIDEO)

Μπάλντουιν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δίωξης για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες στιγμές της διευθύντριας φωτογραφίας που σκότωσε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα ταινίας, αποτυπώνει μια φωτογραφία – ντοκουμέντο που ανάρτησε στο Facebook στενός συνεργάτης της.

Στο κέντρο της φωτογραφίας ο Άλεκ Μπάλντουιν συνεννοείται με τους συνεργάτες του. Ακριβώς απέναντί του η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς. Λίγο μετά θα πέσει νεκρή από το περίστροφο του Μπάλντουιν.


Κοντά της, ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, εκείνος που διαβεβαίωσε ότι το πιστόλι έχει άσφαιρα. Δυστυχώς όμως το όπλο είχε αληθινές σφαίρες.

Εκπυρσοκρότησε στην πρόβα για ένα κοντινό πλάνο, όπου ο ηθοποιός τραβά το πιστόλι από τη θήκη του.

Κατά την προανάκριση ο Χολς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ελέγξει σωστά το όπλο, ούτε όλες τις σφαίρες, ενώ η υπεύθυνη για την ασφάλεια οπλισμού επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της έρευνας καθώς φέρεται ότι είχε επιδείξει αμέλεια και στην προηγούμενη ταινία της.

Ο σερίφης και η εισαγγελέας της Σάντα Φε άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την άσκηση δίωξης, ακόμα και εναντίον του Μπάλντουιν.

Ο ηθοποιός Ιαν Χάντσον που επίσης συμμετείχε στο γουέστερν, είπε ότι υπήρχαν πολλές επικίνδυνες σκηνές.

Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία κάποιοι από τους συντελεστές έκαναν σκοποβολή σε τενεκεδάκια, με το ίδιο όπλο, μέσα στο ράντσο.

Πηγή: mega

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X