Πάλι στον δρόμο της ΑΕΚ η Τσαρούχα!

Πάλι στον δρόμο της ΑΕΚ η Τσαρούχα!
Photo Credits: INTIME

Η Βάσω Τσαρούχα θα διαιτητεύσει το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Η ΑΕΚ δίνει το Σάββατο ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ιωνικό, ψάχνοντας μόνο τηn νίκη, που θα την επιτρέψει να πλησιάσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Σε αυτόν τον αγώνα εκτός από τους αντιπάλους θα βρεθεί αντιμέτωπη και με την γνωστή και μη εξαιρετέα Βάσω Τσαρούχα. Η Ελληνίδα διαιτητής, που διατηρεί μια.. εξαιρετική παράδοση σε κακές διαιτησίες απέναντι στην ΑΕΚ, θα είναι η πρώτη διαιτητής του αγώνα με τον Ιωνικό.

Στην ΑΕΚ έχουν ζητήσει επανειλημμένα να μην σφυρίζει αγώνες της ομάδας, καθώς πάντα κάτι συμβαίνει και αδικεί την Ένωση, αλλά τα αιτήματα τους δεν εισακούγονται. Θυμίζουμε ότι η Τσαρούχα ήταν διαιτητής και στην ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, που ναι μεν η ΑΕΚ δεν ήταν καλή, αλλά όπου χρειάστηκε έδωσε την βοήθεια της.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί και η συμπεριφορά της συγκεκριμένης ρέφερι στον αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που οι γηπεδούχοι κέρδισαν με τους Θεσσαλονικείς να έχουν παράπονα από την διαιτησία της Τσαρούχα. Κανείς δεν θα ανεχτεί άλλη μια κακή διαιτησία, ειδικά τώρα που γύρισε σελίδα η ΚΕΔ.

Πάντως, η διεθνής πλέον διαιτητής, έρχεται.. φορμαρισμένη μετά τα όσα έκανε στο παιχνίδι της Βαλένθια με την Μπουντούτσνοστ, που ανάγκασε τον ήρεμο κατά τα άλλα Χοάν Πεναρόγια, να κάνει σπρίντ για να την προλάβει και να της εκφράσει τα παράπονα του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X