Ο Σαλάχ ρώτησε τον Φόστερ που θα έπεφτε σε πέναλτι (VIDEO)

Ο Σαλάχ ρώτησε τον Φόστερ που θα έπεφτε σε πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ ρώτησε τον Μπεν Φόστερ που θα έπεφτε σε πέναλτι.

«Ήρθε και με ρώτησε πού θα έπεφτα αν εκτελούσε πέναλτι εναντίον μου. Σκέφτηκα τότε πως αυτός ο τύπος είναι πολύ έξυπνος, καθώς ξέρει πως οι τερματοφύλακες κάνουμε την έρευνά μας. Του απάντησα στα δεξιά, καθώς εκεί είχε σκοράρει στις πέντε τελευταίες εκτελέσεις. Χαμογέλασε πλατιά και με ευχαρίστησε, εξηγώντας πως έπρεπε να ξέρει», ανέφερε ο Φόστερ για το… σκάουτινγκ του Σαλάχ.

Για το αν είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα χρειαστεί χρόνος και διάρκεια στην αγωνιστική του παρουσία σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό εξηγεί ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει τόσο μεγάλη πρόοδο στην καριέρα του ο Αιγύπτιος της Λίβερπουλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X