«Ο Μισελέν... γλίστρησε στον πάγκο της ΑΕΚ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές»

ΑΕΚ: Ικανοποίηση για την αγωνιστική άνοδο του Μισελέν
Photo Credits: INTIME

Θέμα έγινε σε γαλλικό μέσο της Λανς η... αποπομπή του Κλεμάν Μισελέν από την 11αδα της ΑΕΚ στα τελευταία δύο παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλεμάν Μισελέν, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Ενωσης, έχει χάσει τη θέση του από τον Λάζαρο Ρότα. Οπως είναι λογικό, αυτό έχει γίνει θέμα και στη Γαλλία.

Το «lensois.com», ασχολήθηκε με τον ακραίο οπισθοφύλακα της ΑΕΚ και με το γεγονός πως παρ’ όλο που ήρθε στην Ενωση για να γίνει βασικός και αυτό ίσχυσε για 5 αγώνες, στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις βρίσκεται στον πάγκο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Φεύγοντας από την Λανς το περασμένο καλοκαίρι, ο Κλεμάν Μισελέν ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός με την ΑΕΚ. Αλλά φαίνεται να είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα στη θέση του.

Αν και καθιερωμένος ως βασικός στα 5 πρώτα ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στον πάγκο στις 2 τελευταίες συναντήσεις, χωρίς καν να αγωνιστεί, στις νίκες με 3-0 εντός έδρας επί του Ατρόμητου  και μετά στο 3-1 στον Βόλο.

Συλλογικά όλα πάνε προς το καλύτερο, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στη 2η θέση, μόλις 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X