Novileague: Αναζητούν αντίδραση Ατλέτικο και Νάπολι

Novileague: Αναζητούν αντίδραση Ατλέτικο και Νάπολι

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet την Πέμπτη κάνει στάση σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρουπόλεις. Βαλένθια και Νάπολι βρίσκονται, λοιπόν, στο επίκεντρο της Novileague, με αφορμή δύο δυνατές μονομαχίες που διεξάγονται εκεί: Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης (La Liga, 22:30) και Νάπολι-Μπολόνια (Serie A, 21:45). Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη του διαγωνισμού είναι να προβλέψουν σωστά το σκορ στους ανωτέρω αγώνες και να διεκδικήσουν 1.000€* μετρητά εντελώς δωρεάν*.

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», η Λεβάντε θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο που διανύει μέσα στο 2021. Το σύνολο του Χαβιέρ Περέιρα έπειτα από 10 στροφές αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-5-5), σκοράροντας με δυσκολία (έμεινε στο μηδέν στα 4/5 τελευταία). Η Ατλέτικο έρχεται από σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Σοσιεδάδ (2-2 από 0-2), ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα εξακολουθούν να «πονοκεφαλιάζουν» τον Σιμεόνε.

Στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο παραδοσιακά προσφέρει γκολ και θέαμα, ενδεικτικό αυτού, το γεγονός ότι από το 2012 και μετά, μόλις ένα ματς είχε λιγότερα από δύο τέρματα! Την δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο το μομέντουμ όσο και ο παράγοντας έδρα, γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ των Ναπολιτάνων, που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και να μην υπάρξει νικητής απόψε, το ποσό δεν χάνεται, αφού μεταφέρεται στο έπαθλο που θα δοθεί στην «Super Friday». Παράλληλα, συνεχίζεται η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο των 3.000.000€*

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

· Πιο συχνά σκορ στο Νάπολι-Μπολόνια στην Νάπολι (από το 2010): 3-1 (3), 1-2 (2)

· Πιο συχνά σκορ στο Λεβάντε-Ατλέτικο στην Βαλένθια (από το 2010): 1-1 (2), 2-2 (2), 2-0 (2)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X