Τουρκία: Τρομερός τσακωμός σε αθλητική εκπομπή (VIDEO)

Τουρκία: Τρομερός τσακωμός σε αθλητική εκπομπή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο αθλητικογράφοι ξέφυγαν σε εκπομπή στην Τουρκία με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να εκτοξεύονται βαριές κουβέντες, αλλά και ποτήρια!

Όλα ξεκίνησαν από μία απλή ανάλυση αμφισβητούμενων φάσεων, όπου η κουβέντα «λοξοδρόμησε» κι έφτασε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2010-2011, όπου η Φενέρμπαχτσε πήρε το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με την Τραμπζονσπόρ.

Ο Τούρκος δημοσιόγραφος Εμρέ Μπολ φέρεται να λέει: «Μπες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και βγάλε ποιος ήταν πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011» για να απαντήσει ο άλλος δημοσιογράφος, Αλτάι: «Στην συνείδηση της κοινής γνώμης πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011 ήταν η Τράμπζονσπορ αδερφέ. Τόσο απλά. Είστε κλέφτες, είστε κλέφτες!»

Ο Μπολ ανταπάντησε: «Ρεζιλίκι. Εσύ είσαι κλέφτης, εσύ είσαι κλέφτης. Δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται αυτά! Εσύ είσαι κλέφτης. Μην μιλάς έτσι». Και κάπου εκεί άρχισαν να ίπτανται τα ποτήρια και ο ένας κινήθηκε εναντίον του άλλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X