Κύπελλο Ελλάδος: Με ανατροπή στους «16» ο Ιωνικός, 1-2 την Ξάνθη (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Με ανατροπή στους «16» ο Ιωνικός, 1-2 την Ξάνθη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-2 της Ξάνθης με ανατροπή σε παιχνίδι – θρίλερ και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Δικαίως διαμαρτύρεται ο Ιωνικός για ακυρωθέν γκολ στο 69′, σωστά φωνάζει η Ξάνθη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Κρητικού.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ξάνθη. Η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο 26′ με τον Πλατέλλα, αλλά ο Ιωνικός με τέρματα των Ντάλσιο (77′) και Τουράμ (79′) έκανε την ανατροπή, επικράτησε 1-2 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 6′ με τον Ιμπραΐμι, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 31′, ενώ η ομάδα της Νίκαιας είχε λανθασμένα ακυρωθέν γκολ στο 69′. Οι Θρακιώτες φωνάζουν για πέναλτι στο 83′ (για ανατροπή στον Πλατέλλα) και για τη φάση στο 86′, όταν η μπάλα φαίνεται να περνά την τελική γραμμή από το σουτ του Κρητικού, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X