ΑΕΚ: Στη Δράμα και στο Σουφλί συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στη Δράμα και στο Σουφλί συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Δράμα και στο Σουφλί συνεχίζεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και του Εβρου Σουφλίου αντίστοιχα, συνεχίζοντας έτσι το… οδοιπορικό των επισκέψεων στις έδρες συνεργαζομένων συλλόγων της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Έως τώρα, ο κ. Κυριακίδης έχει επισκεφθεί συνολικά επτά ακαδημίες εκτός Αττικής τον Σεπτέμβριο (Atlas FC στην Πάτρα και ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος Κορίνθου) και τον Οκτώβριο (Ακαδημία Μώλου, Αστέρας Λαμίας, Εθνικός Καρδίτσας, ΑΕΚ Σαραγίων Τρικάλων και Αετός Λαζοχωρίου Ημαθίας) ενώ στο ίδιο διάστημα ήταν σε τακτική και διά ζώσης επαφή με τις πέντε Ακαδημίες της Αττικής (Ερμής Ανω Λιοσίων, Φοίβος-Αίολος Γλυφάδας, ΑΕ Πικερμίου, ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής και ΑΟ Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων).

Στις επισκέψεις εκτός Αττικής πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προπονητές και παρουσίαση σύμπτυξης των εισηγήσεων του Σεμιναρίου, συναντήσεις με τους εκπροσώπους της διοίκησης, προπονήσεις με τη συμμετοχή του Ηλία Κυριακίδη και σε όλες αξιολογήθηκε το προπονητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να δοθούν ξεχωριστές κατευθυντήριες γραμμές, αφού η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ δεν είναι οριζόντια αλλά «χαρτογραφεί» τις ανάγκες κάθε Ακαδημίας. Επίσης, έγινε συνάντηση με γονείς σε Κόρινθο, Καρδίτσα και Βέροια.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X