Νέα απόφαση έκτρωμα, για να κερδίζει σκανδαλωδώς μόνο ο Ολυμπιακός

Νέα απόφαση έκτρωμα, για να κερδίζει σκανδαλωδώς μόνο ο Ολυμπιακός

Ο Γκρανκάσας ξεσκεπάζει με επιχειρήματα την άθλια προσπάθεια του Ολυμπιακού να τα διαλύσει όλα για να κερδίζει αυτός και μόνο, καταλύοντας κάθε έννοια ισονομίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού και ακύρωσε την απόφαση για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα από τη σεζόν 2023-24 την οποία είχαν ψηφίσει οι 12 από τις 14 ομάδες της Super League! Μια απόφαση-έκτρωμα που δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Κάθε καλοκαίρι γίνεται… μάχη για το τηλεοπτικό τοπίο και να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα, διότι κάποιες ομάδες είναι… ορφανές από τηλεοπτικό πάροχο. Το περασμένο καλοκαίρι πάρθηκε μια απόφαση που θα έβαζε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σύγχρονες «ράγες», αλλά ο Ολυμπιακός κοίταξε ξανά την πάρτη του.

Παρότι οι 12 από τις 14 ομάδες ήθελαν κεντρική διαχείριση, το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την προσφυγή του Ολυμπιακού. Και γιατί έγινε αυτό; Επειδή θέλει να «τρώει» μόνο αυτός και οι υπόλοιποι να είναι απλά κομπάρσοι. Ειδικά οι «μικρομεσαίοι» που μόνοι τους είναι λογικό να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Μέσω της κεντρικής διαχείρισης, ισχυροποιούνται αυτές ακριβώς οι ομάδες.

Μάλιστα, έμπειρος νομικός αναλύοντας την απόφαση, ανέφερε πως: «αυτή η απόφαση είναι νομικά και ηθικά απαράδεκτη. Με την απόφαση αυτή έβαλαν ταφόπλακα στην πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον υγιή ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα καταδίκασαν τις μικρές ομάδες σε οικονομικό μαρασμό. Προφανώς δέχθηκαν ότι η αντιδικία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα υπάγεται στις αγωνιστικές διαφορές», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να αντιληφθούν οι ομάδες που αποτελούν το συνεταιρισμό της Super League, με ποιον έχουν να κάνουν. Όλοι μαζί αν το θέλει ο Ολυμπιακός κι ο καθένας μόνος του, αν δεν το γουστάρει. Τη στιγμή μάλιστα που οι 12 στους 14 δε συμφωνούν με την ομάδα του λιμανιού. Ο ένας στους 14 θα ορίσει τις τύχες μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης; Τότε πλέον μιλάμε για τη «σφραγίδα» της απόλυτης ποδοσφαιρικής χούντας.

Ο Γκρανκάσας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X