Με τα γκολ στο 3.00

Με τα γκολ στο 3.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A και τη La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A και τη La Liga.

Serie A, Λάτσιο – Φιορεντίνα (21:45): Έχασε τα… αυγά και τα πασχάλια στην έδρα της Βερόνα, καθώς ηττήθηκε με 4-1, σε ένα ματς που είδε τον Σιμεόνε να της βάζει τέσσερα γκολ! Δέχθηκε δύο απανωτά γκολ στο 30′ και στο 36′, με την άμυνα της να έχει σοβαρά θέματα, μείωσε με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε συνέχεια. Οι τρύπες στην άμυνα της ήταν πολλές και στο 62′ δέχθηκε το 3-1. Δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και δεν μπορεί να βρει σταθερότητα για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Την έχουν επηρεάσει και τα διαδοχικά παιχνίδια πάντως. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα απόψε, κόντρα σε μια ομάδα που είναι ένα βαθμό μπροστά της.

Serie A, Λάτσιο – Φιορεντίνα (21:45): Αντέδρασε στις δύο σερί ήττες και επιβλήθηκε της Κάλιαρι με 3-0 εντός έδρας. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 21′ και βρήκε δεύτερο γκολ στο 42′, με το οποίο πήρε ισχυρό προβάδισμα. Το τελείωσε οριστικά στο 49′ με το τρίτο γκολ που πέτυχε. Παρέμεινε έτσι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τώρα πάει στην έδρα της Λάτσιο για το αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά και θα ξεφύγει από μια άμεση αντίπαλο, εφόσον κερδίσει. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και μακριά από την έδρα της, όπου στα τρία από τα τέσσερα τελευταία έχει κερδίσει.

Serie A, Λάτσιο – Φιορεντίνα (21:45): Η Λάτσιο θα αναζητήσει αντίδραση έπειτα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, αλλά η Φιορεντίνα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, ενώ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 σε απόδοση 1.50 (Pamestoixima), καθώς δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο το ματς.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (22:30): Προερχόμενη από τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θέλει ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή. Είναι στους 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Σοσιεδάδ, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μετά από δύο ματς (ισοπαλία με Βιγιαρεάλ, ήττα από Εσπανιόλ).

Και έχει τώρα την ευκαιρία για σερί. Μετά την Οσασούνα ακολουθεί η Έλτσε εκτός έδρας, ο Ράγιο στη Μαδρίτη και η Γρανάδα πάλι εκτός έδρας. Ευκαιρία για να πατήσει κορυφή και να εδραιωθεί εκεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που πριν μερικές μέρες είχε και την πεντάρα στη Σαχτάρ.

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (22:30): Εξαιρετική εικόνα δείχνει η Οσασούνα έως τώρα. Στην έκτη θέση με 18 βαθμούς, κοντά στην κορυφή και εντός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Με ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, εκ των οποίων τρεις νίκες (με Βιγιαρεάλ, Ράγιο, Μαγιόρκα) και μια ισοπαλία με Γρανάδα.

Χρειάζεται προσοχή από τους Μαδριλένους, είναι καλή η Οσασούνα στην κόντρα επίθεση. Εκεί στηρίζει το παιχνίδι της, εκεί θα στηρίξουμε και το στοίχημα. Στο να βρουν γκολ και οι φιλοξενούμενοι. Πάμε στοίχημα με Bet Builder και επιλέγουμε Goal/Goal και άσο σε εξαιρετική απόδοση. Στο 2.77 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X