Νεϊμάρ: «Από το 2017 προσπαθώ να κατακτήσω το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Νειμάρ: «Να κατακτήσω το Champions League με την Παρί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ δε διανύει και την καλύτερη του περίοδο στην ομάδα, έχοντας έτσι κι αλλιώς πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση του στους πρωτευουσιάνους, κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή υπερομάδα που έχει δημιουργήσει η Παρί, την εκ νέου συνεργασία του με τον Μέσι, αλλά και τον… καημό κατάκτησης του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό είδωλο, κορυφαίος παίκτης και ιδιοφυΐα, αλλά και φίλος μου. Και όταν έχεις φίλους δίπλα σου, η καθημερινότητά σου είναι πιο ανάλαφρη και ήρεμη. Ελπίζουμε να γράψουμε ιστορία μαζί, όπως κάναμε στη Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό της «Red Bull», αναφέροντας στη συνέχεια:

«Ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Μπαπέ είναι πολύ γρήγορος, νέος, είναι σπουδαίος παίκτης. Για το Βεράτι ήξερα ότι ήταν καλός, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός και ιδιοφυΐα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους χαφ με τους οποίους έχω παίξει, δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Με μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ σίγουρα στην Παρί περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Νεϊμάρ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το Champions League έδειξε πως αποτελεί ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που προσπαθεί να πετύχει από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στο Παρίσι.

«Θα ήταν απίστευτο. Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League. Αυτό προσπαθώ να κάνω από το 2017. Σήμερα η ομάδα μας έχει κάτι καινούργιο, υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και εξακολουθούμε να προσαρμοζόμαστε μεταξύ μας. Μόλις συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον θα είμαστε πολύ δυνατοί συλλογικά και ατομικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Θα ήταν απίστευτο να κάνουμε με την Παρί αυτό που κάναμε στη Μπαρτσελόνα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X