Με το απίθανο γκολ του Ντέμη, η ΑΕΚ τσάκισε τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Με το απίθανο γκολ του Ντέμη, η ΑΕΚ τσάκισε τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε με το… σουτ-πιρουέτα του Ντέμη Νικολαϊδη, ένα από τα πιο ωραία γκολ του με την ΑΕK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σημαντικά γκολ που πέτυχε ο Νικολαϊδης με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν πολλά. Ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, είχε δημιουργήσει τη δική του παράδοση. Αλλά δεν άφηνε…παραπονεμένους και τους Παναθηναϊκούς. Ειδικά όσα έκανε μία μέρα σαν σήμερα του 1997, αποτελεί μία από τις ομορφότερες κινήσεις που έχουν γίνει από επιθετικό σε ελληνικό γήπεδο. Και ο Κολιτσιδάκης, όσο και ο Βάντσικ, ακόμα ψάχνουν να βρουν τι συνέβη.

Εκείνη τη νύχτα, το άστρο του Ντουμιτρίου (είχε τελειώσει τη σεζόν με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι) είχε δουλέψει για τα καλά. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με προβολή του Καλιτζάκη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, ο Σαβέβσκι με υπέροχο πλασέ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Η αντίδραση των «πράσινων» ήρθε με δοκάρι του Καπουράνη και ισοφάρισε με πέναλτι (τραβηγμένο σε χέρι του Βλάχου) με τον Γεωργιάδη.

Ωστόσο, το ματς θα τελείωνε με τη σφραγίδα του Νικολαϊδη. Ο φορ της ΑΕΚ πήρε τη μπάλα από τον Κασάπη στα όρια της περιοχής. Εκανε ένα κοντρόλ έχοντας «κολλημένο» στην πλάτη του τον Κολιτσιδάκη. Και ενώ όλοι περίμεναν να πασάρει, με μία απίστευτη κίνηση πίβοτ ο Ντέμης εξαπέλυσε έναν κεραυνό με 89 χιλιόμετρα ανά ώρα, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παναθηναϊκού και αφήνοντας…παγωτό τους Βάντσικ και Κολιτσιδάκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X