Παπαλουκάς: «Με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» (VIDEO)

Παπαλουκάς: «Με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και έναν οπαδό που τον… καταδίωξε για να του ζητήσει «συγνώμη»!

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μού είπε “Αγόρι μου δεν μας το έχει πει ξανά κανένας αυτό και να ξέρεις η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή”. Όταν με κάλεσε το έκλεισα γιατί νόμιζα ότι ήταν φάρσα, θα έπαιρνε ο Παύλος Γιαννακόπουλος εμένα; » Ο MVP της Ευρωλίγκας το 2007 μίλησε για την πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό και την απόρριψή της επειδή ήθελε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό που ήταν και το όνειρό του από παιδί. Μάλιστα, δήλωσε πως κάποιοι μέσα από την ομάδα των Πειραιωτών ήθελαν να τον αναγκάσουν να φύγει. « Όταν ξαφνικά πήγα στη Ρωσία με τον Νίκο Χατζηβρέττα και πηδήξαμε μια μάντρα για να μπούμε σπίτι μας γιατί δεν ξέραμε ότι η πόρτα είναι από την άλλη πλευρά και μας την πέσανε…» Επίσης, μιλάει για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δηλώνοντας πως η “Αρκούδα” τον αγόρασε γιατί ήθελε να κάνει παρέα στον Χατζηβρέττα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X